Formació

Tenim una missió clara: aportar valor als cellers i enòlegs, col·laborant en la millora i en l'optimització dels processos, en l'organització i l'estratègia enològiques, a través d'eines innovadores i una visió transversal del vi.

Formació expert des de la vinya fins a l'ampolla.

Optimitzant l’eficiència productiva, ajustada als objectius i estils de vins definits. Oferim consulting expert en tots els processos de la cadena de valor: des de la vinya, passant per l’elaboració i la criança, fins a l’ampolla.

Quins problemes resolem...

Els cellers estan a punt d'experimentar un profund canvi, una transformació enorme que presentarà nous reptes i oportunitats per a aquells que sàpiguen aprofitar-les.

Amb més de 20 anys d'experiència als cellers i vinyes, combinem els nostres coneixements i experiència en formació enològica amb les últimes tendències per aplicar estratègies de transformació i innovació que garanteixin un creixement i una diferenciació de manera sostenible.

El futur de l'enologia ja és aquí.
Mesurar, interpretar i actuar amb sentit comú és la nostra forma de fer, per tal de continuar sent un aliat estratègic en el disseny de vins. Els nostres clients són cellers i enòlegs amb afany de millorar i amb objectius ambiciosos, dinàmics i innovadors.

De la idea a l'acció, formacióAZ3 per generar valor al teu vi.

Beneficis

El coneixement com a ingredient.

Aportem coneixement i experiència de la vinya a l'ampolla. El que no es mesura no es pot millorar. Basem les estratègies enològiques més importants en les dades.

Premisses indissolubles.

Eficiència, creativitat, productivitat, flexibilitat i repetibilitat són les nostres premisses.

Assessorament personalitzat.

Assessorem els nostres clients per aplicar la millor solució a cada moment.

Experiència contrastada.

Al llarg de tots aquests anys, més de 500 cellers han confiat en els nostres serveis de formació.

Resultats.

Som especialistes en enologia, amb resultats garantits.

Formació contínua.

El nostre equip està en contínua formació, actualitzant els seus coneixements segons les noves tècniques del sector. Aprenentatge i innovació.

Les nostres formacions

Perfil vi

El vi ideal. Abans de res, visualitza el vi que desitges. Ajudem en el disseny de vins únics per als teus clients.

Més informació

Perfil Raïm

Perquè no conreem raïm, conreem vins. Proposem el coneixement de la vinya, per entendre amb precisió la producció eficient del vi, respectar la tipicitat i la identitat del vi, de la terra de la família o del celler i anticipar-nos al canvi climàtic.

Més informació

Formació de processos

Els cellers s'estan transformant. Descobreix les solucions tècniques que proposem per millorar els resultats.

Més informació