Agroenologia

Elaborar un gran vi té poc secreto: imaginar-lo, dissenyar-lo, i visualitzar quin raïm i quina maduresa necessites per aconseguir-lo.

I així, conrear aquest raïm i no pas un altre, amb els nivells adequats d'acidesa, pH, àcid màlic, GAP, NFA, glutació, precursors i, per descomptat, de rendiment.

En 25 anys recorrent cellers hem après que tot allò que porta el raïm de sèrie és més intens, més definit, més estable i fa estalviar costosos extres al celler.

De la mateixa manera que nodrim una fermentació en funció de les seves necessitats, per mantenir un sòl viu i un cep actiu proposem nodrir la teva vinya en funció del raïm que volem, en termes de qualitat i quantitat.

Mesurant periòdicament l'estat nutricional de sòl i planta, i contrastant amb les dades de vinificació, podràs comprendre el funcionament de la vinya i elaborar un PNS (pla de nutrició i estimulació) adequat per a cada parcel·la que respongui als teus objectius:

  • Perfil de vi definit, ergo perfil de raïm requerit.
  • Rendibilitat qualitativa, equilibri qualitat/producció.
  • Sostenibilitat de la plantació en el futur.
  • Responsabilitat ambiental.
Agroenologia

Terra viu

El terra és l'actiu base del concepte vi i del teu negoci.

Per sostenir i alimentar els ceps, el terra actua com una fàbrica de reciclatge on és necessari mantenir un equilibri operatiu per tal que funcioni.

Més informació
Agroenologia

Cep actiu

El cep és aquest organisme gairebé diví que s'encarrega de transformar el sol, el terra i l'aigua en vi.

És fonamental dotar el cep de les eines necessàries per culminar el treball que li demanes: aquest raïm que vols per al teu vi i no pas un altre.

Més informació
Agroenologia

Smartfeed Vinya

El cicle nutricional de la vinya s'entén contemplant-lo a 3 anys vista:

L'agostejament del primer any condiciona directament la vegetació, producció i agostejament del segon, i aquest la producció del tercer.

Més informació