Consultoria vins oxidatius

Mètode d'envelliment tradicional de la mà de la innovació.

La clàssica criança oxidativa en recipients de fusta es diferencia d'altres tècniques alternatives per la complexitat que aporta.

A través d'ella s'obtenen vins que es caracteritzen pel seu color teula, feble i aroma especiada, marcat per l'evolució oxidativa: sotolon, caramel, etc.

A AZ3 hem actualitzat aquesta tècnica clàssica per poder, amb els complements de roure, O2 i sogalls, arribar als mateixos resultats reduint el temps necessari a menys de la meitat.

Respectant sempre la complexitat que aquest tipus de criança confereix als vins i reduint de manera important les minves per evaporació.

Tu tries Consultoria vins oxidatius

CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Altres consultories relacionades

Consultoria microoxigenació

Perquè el teu vi necessita respirar. Transferim el saber fer necessari per al domini de les aportacions d'O2, micro i macro durant les diferents fases de la vinificació i la criança, adaptats a cada estil de vi. Posa't en mans d'un expert.

Més informació

Consultoria scan sensorial bota - procés

Un plantejament innovador en la gestió de la criança dels vins. Estudi que et permet determinar amb precisió, objectivitat i mesurament els paràmetres idonis per als teus vins durant el procés de criança en bota (farciments, temperatura i humitat, sulfurós, terbolesa...)

Més informació

Consultoria scan sensorial bota - perfil fusta

En busca de la simbiosi perfecta vi/roure.

Més informació

Auditoria O2

Auditoria O2 dissolt per obtenir els beneficis de l'oxigen evitant els seus efectes negatius.

Més informació

Consultoria de contaminants ambientals

Proposem mesures capaces de detectar i millorar problemes de contaminació ambiental.

Més informació