Consultoria vins oxidatius

Mètode d'envelliment tradicional de la mà de la innovació.

La clàssica criança oxidativa en recipients de fusta es diferencia d'altres tècniques alternatives per la complexitat que aporta.

A través d'ella s'obtenen vins que es caracteritzen pel seu color teula, feble i aroma especiada, marcat per l'evolució oxidativa: sotolon, caramel, etc.

A AZ3 hem actualitzat aquesta tècnica clàssica per poder, amb els complements de roure, O2 i sogalls, arribar als mateixos resultats reduint el temps necessari a menys de la meitat.

Respectant sempre la complexitat que aquest tipus de criança confereix als vins i reduint de manera important les minves per evaporació.

Tu tries Consultoria vins oxidatius

Altres consultories relacionades

Consultoria Microoxigenació

Perquè el teu vi necessita respirar. Transferim el saber fer necessari per al domini de les aportacions d'O2, micro i macro durant les diferents fases de la vinificació i la criança, adaptats a cada estil de vi. Posa't en mans d'un expert.

Més informació

Consultoria Scan sensorial bota - Procés

Un plantejament innovador en la gestió de la criança dels vins. Estudi que et permet determinar amb precisió, objectivitat i mesurament els paràmetres idonis per als teus vins durant el procés de criança en bota (farciments, temperatura i humitat, sulfurós, terbolesa...

Més informació

Consultoria Scan sensorial bota - Perfil fusta

En busca de la simbiosi perfecta vi/roure.

Més informació

Auditoria O2

Auditoria O2 dissolt per obtenir els beneficis de l'oxigen evitant els seus efectes negatius.

Més informació

Consultoria de contaminants ambientals

Proposem mesures capaces de detectar i millorar problemes de contaminació ambiental.

Més informació