Consultoria scan sensorial bota - perfil fusta

En busca de la simbiosi perfecta vi/roure.

La majoria dels boters posen a la teva disposició nombroses variables per a què adaptis les botes a la teva matriu vi i objectius.

  • Espècie de roure.
  • Tipus i nivell de torrat.
  • Volum i forma de la bota.

Però realment la qüestió no és només saber què ofereix cada bota, sinó saber com interactua cadascun d'aquests paràmetres amb cada matriu vi.

El furfural, les vainil·lines, les lactones, etc. tenen impactes diferents sobre cada perfil de fruita. Els tanins impacten de forma diferent segons l'equilibri del vi. L'oxigenació que ofereixen els diferents volums impacta també de forma diferent en funció de la matriu vi. I no s'acaba pas aquí la cosa.

Des d'AZ3 Oeno t'oferim aquest un saber fer construït des de una múltiple perspectiva d'enòlegs experts en processos i distribuïdors de botes, un coneixement recolzat en la nostra completa base de dades sensorials dels vins ibèrics construïda durant 20 anys de degustació, una font d'informació única i exclusiva.

Aquest estudi ens permet conèixer la boteria: reproductibilitat o variabilitat de les botes, poder discriminant de la gamma de bota, del torrat, de l'origen.

Tu tries Consultoria scan sensorial bota - perfil fusta

CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Altres consultories relacionades

Consultoria microoxigenació

Perquè el teu vi necessita respirar. Transferim el saber fer necessari per al domini de les aportacions d'O2, micro i macro durant les diferents fases de la vinificació i la criança, adaptats a cada estil de vi. Posa't en mans d'un expert.

Més informació

Consultoria scan sensorial bota - procés

Un plantejament innovador en la gestió de la criança dels vins. Estudi que et permet determinar amb precisió, objectivitat i mesurament els paràmetres idonis per als teus vins durant el procés de criança en bota (farciments, temperatura i humitat, sulfurós, terbolesa...)

Més informació

Auditoria O2

Auditoria O2 dissolt per obtenir els beneficis de l'oxigen evitant els seus efectes negatius.

Més informació

Consultoria de contaminants ambientals

Proposem mesures capaces de detectar i millorar problemes de contaminació ambiental.

Més informació