Auditoria brett completa

Els diferents treballs d'auditories realitzats des del 2001 ens han permès adquirir un saber fer “sobre el terreny” de les causes i circumstàncies que provoquen les contaminacions per brettanomyces. Aquesta auditoria és una de les nostres especialitats. Des de llavors proposem als nostres clients un treball complet de detecció i d'avaluació del “risc brett” per tal de desenvolupar estratègies preventives.

Proposem una auditoria completa de la planta de producció amb la finalitat de visualitzar els punts crítics i les possibles fonts de contaminació, llistar els mitjans de contaminació disponibles, els procediments de treball i el seu impacte en aquestes contaminacions.

L'objectiu del treball ha de complir amb un diagnòstic analític i una avaluació de les eines de producció per proposar mesures preventives capaces de millorar ràpidament la situació del celler.

L'auditoria es basa en dos eixos principals:

Una auditoria general i precisa de totes les etapes de producció:

  • Higiene i material de planta de producció.
  • Procediments de criança i de tractament dels vins.
  • Condicions de criança.
  • Organització dels mitjans de producció.

Cada punt està afectat d'un coeficient en relació amb el nivell de risc. Els resultats de l'auditoria permeten una avaluació del “risc brett” etapa per etapa.

Una cerca de les fonts de contaminació existents al celler (sobre la base d'anàlisi de mostres). Es faran mostreigs sobre tota la cadena de producció (control sanitari, vi en tanc i botes) i analitzades in situ per detecció genètica (RT PCR).

Auditoria Brett completa

Tu tries Auditoria brett completa

CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Altres consultories relacionades

Formació millesime

Expressa la singularitat de les teves vinyes posicionant-te i diferenciant-te en el segment dels “vins parcel·laris” o “vins de terroir”.

Més informació

Formació multiplicació de llevats

Seguretat, eficiència i optimització de la fermentació alcohòlica.

Més informació