Formació smartfeed vinya

Nutrició orgànica del sòl i la planta. Una AGROENOLOGIA que optimitza el treball de l'agrònom, facilita el treball dels enòlegs, simplifica els treballs al celler, permet tenir terres més sostenibles, vinyes més sanes i duradores i, finalment, vins amb menys intervenció enològica.

Plans de nutrició adaptats a cada parcel·la.

Desenvolupar una nutrició raonada del terra i de la vinya, que garanteixi de manera eficaç la consecució dels estils de vins plantejats com a objectiu.

El terra és una fàbrica de reciclatge que cal mantenir en un equilibri operatiu, verema rere verema la producció anual de vi va empobrint el sòl. Sense una reposició racional de matèria orgànica la mineralització gradual ho condueix a la desertització, amb el temps també escassegen els minerals i la vinya decau i perd rendibilitat.

Consum de nutrients del terra per hl de vi produït:

  • 1 a 1,8 kg de K
  • 0,8 kg de N
  • 0,25 kg de P
  • 0,3 kg de Mg
Formació Smartfeed vinya

Tu tries Formació smartfeed vinya

CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Altres consultories relacionades

Formació maduració

L'on i el quan de la fruita del vi. L'èxit és als cellers que gestionen el procés del control de maduració mitjançant el mesurament dels paràmetres objectius.

Més informació