La teva vinya

Una escultura no neix d'un bloc de marbre, sinó de la interpretació que fa l'escultor d'aquest bloc. De la mateixa manera, el teu vi no neix de la vinya. El teu vi neix de la interpretació que fas cada anyada de cada parcel·la.

Perquè no conreem raïm, conreem vins.

La teva missió és proporcionar plaer als winelovers, de forma sostinguda i sostenible. Aconsegueix-lo a través d'una mirada objectiva a la vinya, amb el focus centrat en l'expressió de la teva vinya i en la rendibilitat organolèptica, ambiental i financera del teu vi.

Observa, mesura i interpreta les interrelacions sòl+planta+clima per obtenir de manera sostenible el raïm adequat per al vi que has imaginat.

  • Conèixer el sòl i mantenir-lo viu, per assegurar la pervivència de la vinya i la seva adaptació al canvi climàtic.
  • Entendre el comportament de la vinya i adaptar la seva gestió a cada objectiu vi i a la metereologia de l'anyada.
  • Saber quin raïm pots demanar-li a cada parcel·la, caracteritzant-lo amb paràmetres mesurables i objectius per estimar amb precisió el seu potencial.
  • Definir de manera precisa la maduresa i la data de verema per obtenir el perfil de raïm i el rendiment que necessita el teu vi.
La teva vinya

Agroenologia

Elaborar un gran vi té poc secret:

Imaginar-lo, dissenyar-lo, i visualitzar quin raïm i quina maduresa necessites per aconseguir-lo. I així, conrear aquest raïm i no pas un altre, amb els nivells adequats d'acidesa, pH, àcid màlic, GAP, NFA, glutació, precursors i, per descomptat, de rendiment.

Més informació
La teva vinya

Maduració

El perfil del vi és directament extrapolable des del perfil de raïm empleat...

Per tant, l'èxit organolèptic i financer del teu vi estarà directament lligat a la fisiologia de la planta i al funcionament de la vinya.

Més informació