Pensiu de vins

L'enologia del S.XXI és un repte per als cellers, hem d'elaborar vins d'alta apetibilitat de manera ben parametritzada i competitiva.

Des d'AZ3 OENO t'oferim una enologia innovadora, segura i sostenible.

Aquest efecte implica que aquest procés de canvis i millores tingui noves exigències, on les organitzacions hauran de complir amb nous requisits per satisfer necessitats més exigents, havent de demostrar la qualitat que tenen.

Per posicionar els nostres vins enfront de la resta i amb valor afegit, hem d'elaborar vins realment significatius per al públic i, per a això, és imprescindible determinar el tipus de raïm, l'estil de vinificació, estudiar l'evolució del vi durant la criança, la clarificació i, finalment, l'embotellament són treballs que hem de realitzar amb gran precisió.

La teva vinya

Una escultura no neix d'un bloc de marbre, sinó de la interpretació que fa l'escultor d'aquest bloc.

De la mateixa manera, el teu vi no neix de la vinya. El teu vi neix de la interpretació que fas cada anyada de cada parcel·la. Perquè no conreem raïm, conreem vins.

Més informació

El teu celler

T'inspirem per dissenyar el teu celler del present amb visió de futur: eficient, eficaç, sostenible, evolutiva, però sobretot alineat amb els teus objectius presents i futurs.

Quin perfil de vins elaboraràs? Amb quin raïm? Amb quins recursos humans comptaràs? Quins recursos financers pots dedicar? Quin nivell de sostenibilitat? Quina imatge vens? L'ampli coneixement i la visió integral d'AZ3Oeno t'ajudarà a respondre aquestes preguntes per definir amb precisió els teus processos i triar les eines adequades que responguin a les necessitats dels teus vins.

Més informació