Blog AZ3

L'actualitat en el món de l'enologia

cabeza

Preparant la nova verema amb el cap

L'interès dels cellers innovadors és ser diferents, fugir de l'estandardització, adaptar els processos del celler a cada perfil de raïm per obtenir la màxima expressió de cadascun d'ells així com elaborar el perfil de vi definit.

Crea con los cinco sentidos
Els nostres catàlegs

Per enamorar amb el teu vi no n’hi ha prou amb cultivar un bon raïm, és imprescindible implicar-se amb els 5 sentits i contribuir en una enologia més racional i sostenible.


Crea amb sentit!

Claus per a una relació raïm-vi exitosa
Els nostres catàlegs

Igual que les relacions personals, la relació perfil-raïm perfil-vi cal cuidar-la des del començament i seguir alimentant-la en cada etapa, sense donar res per fet.

Per això, en aquest catàleg destacarem les etapes clau per elaborar vins exitosos.

Robustez y delicadeza
Els nostres catàlegs

En aquesta editorial us presentem una selecció d’eines sofisticades i precises per a l’elaboració i criança vitivinícola.

Maquinària que uneix dos oposats que formen la combinació guanyadora; robustesa i delicadesa.

AL RITMO DE LA TIERRA
Els nostres catàlegs

En aquest manual et desvetllarem els factors clau per dissenyar una bona estratègia i les eines necessàries que et conduiran al teu vi ideal.

Un vi que deixi emprempta i que a l’igual que la música de Led Zeppelin, segueixi sonant a la ràdio 40 anys després de la disgregació de la banda.

Emprenem junts l'apassionant ruta al vi dels teus somnis?
Els nostres catàlegs

Aportar valor als cellers i enòlegs, col·laborant en la millora i optimització dels processos, l'organització i l'estratègia enològica, a través d'eines innovadores i una visió transversal del vi.

Winemakers

Secrets dels creadors dels grans vins.